UWV VOORHEEN GAK

Auteur Bezoeker. Vastgelegd in Sociale Zaken en Werkgelegenheid, UWV  |  
TOP del.icio.us digg

Ik heb nu aantal jaren te kampen met rugklachten. Vanaf 2001 tot heden heb ik diverse operaties moeten ondergaan.  Het is nu duidelijk dat ik bij een volgende operatie in een rolstoel zal belanden. Vanaf het begin werd mij door de amtenaar uitdrukelijk gezegd: ” jij moet afgekeurd worden, je mag nooit meer werken” ( ik had en wereldbaan in de afvalverwerking ).

En nu is het zo dat de ene naar de andere onderzoeker bij het GAK doorverwijst en dat de onderzoeken in zekere zin goed verlopen zijn. DUS ZO`N UITGEDROOGDE ARTS die jou even aankijkt en van de 100 % naar de 16% goedkeurt.
Je krijgt een stapel papier werk mee naar huis om na te lezen van wat en hoe fijn zul je denken maar dat is niet zo. Er staat in vermeld dat je geen sta-werk en tochtig werk mag doen niet in een koelcel, of ineen vrieshuis, Ik moet dan zorgen dat ik zittend werk krijg. Het GAK vertelde me dat ik hulp kreeg via en cotsjob medewerker. Dus ik blijf bellen en bellen maar heb op heden nog geen werk laat staan ooit een medewerker gezien dan wel gehoord, nu weet ik dat er mensen zijn die het zelfde hebben mee gemaakt als ik. Het wordt dan nu tijd dat we ze een rode kaart gaan geven en dat het niet zomaar kan. Blijf met de jatten van het kleine beetje geld wat we hebben af.
Ik hoop dat mensen hier allemaal even de rode kaart aankliken en kom op voor je medemens. Zie de foto het is beetje raar maar ze hebben aan mensen als wij overal schijt aan.

Share