SGP moet verboden worden!

Auteur Bezoeker. Vastgelegd in SGP  |  
TOP del.icio.us digg

Wilders roept nogal hard dat het moslim geloof achterlijk en middeleeuws is maar ook in Nederland kunnen ze er wat van. Ik heb het natuurlijk met name over de SGP. Die hebben een truc bedacht om vrouwen uit de 2e kamer te houden. Voor het eerst gaat de GSP vrouwen boven aan de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen zetten, alleen zullen zij hun zetel afstaan aan een man als ze gekozen worden.
De SGP beroept zich op de bijbel waar in zou staan dat vrouwen niet de politiek in zouden mogen. Door eerder genoemde truc toe te passen kan de SGP onder het antie discriminatieverbod uit komen. Ook die vrouwen hebben natuurlijk boter op hun hoofd, want wie met een gezondverstand leent zich daar nu voor?

Walgelijk, vrouwen worden werkelijk achtergesteld in deze achterlijke partij. Een rode kaart is niet genoeg, de SGP zou verboden moeten worden!
Tot die tijd dan maar een rode kaart. Wel allemaal stemmen!

Share