Werken tot 67? Mooi niet!

Auteur admin. Vastgelegd in Sociale Zaken en Werkgelegenheid  |  
TOP del.icio.us digg

Iedereen denkt nu natuurlijk dat we tot ons 67ste moeten gaan werken, maar dat is gewoon niet waar. Nu werken we zogezegd tot ons 65ste maar hoeveel mensen ken jij die tot hun 65 werken? De meesten zijn al jaren eerder gestopt door een regeling, Flex pensioen, FUT of WAO. Het is een ordinaire financieƫle truc want ze kunnen de AOW vanaf 65 gewoon niet meer betalen. Dat betekent dat we zelf weer iets moeten verzinnen om die extra jaren te overbruggen. Daarvoor hebben we nog jaren de tijd. Al met al worden we gewoon weer eens beroofd door de roversbende in Den Haag. Je hebt er namelijk wel al jaren aan meebetaald om met je 65 AOW te kunnen krijgen. We zullen eens een flinke rode kaart plakken op dat zuinige mondje van Donner. Baf, hier heb je hem!

Donner

Share