KokMeubelen/Goedkoopmeubelen.nl

Auteur admin. Vastgelegd in Bedrijven  |  
TOP del.icio.us digg

Op 23/02/15 werd een item besteld en volledig betaald (incl. leveringskosten) bij Kok meubelen/goedkoopmeubelen.nl, na 5 maanden was het item nog steeds niet geleverd. Op klachten/vragen die men uitsluitend via een ‘ticketservice’ dient te communiceren kregen wij éénmaal een reactie: ’het item is weer voorradig en zal einde week geleverd worden’. Dat is inmiddels weer 6 weken geleden, maar nog steeds geen levering, ook geen reactie op onze klacht hierover, en onze vraag om terugbetaling. Tot op het moment waarop wij serieus ons beklag deden op enkele daartoe bestemde websites, toen was er opeens wel een reactie: een boze en dreigende email, en een vage, loze belofte over terugbetaling. Die niet wordt nagekomen. We zijn nog steeds ons geld kwijt. Deze firma wordt op een totaal inefficiënte manier gerund, communiceert niet of op een erg kinderachtige manier, en is gewoon oneerlijk, zoveel is duidelijk.

Share