MEDIAMARKT Slechte bezorgdienst

Auteur admin. Vastgelegd in Bedrijven, Mediamarkt, Winkelketens  |  
TOP del.icio.us digg

Beste Mediamarkt, Ik heb 4 klachten over de bezorging van een wasmachine op 22 januari 2015:
1. Ze kwamen ruim een uur te vroeg;
2. Ze namen de oude wasmachine niet mee. Die moet ontkoppeld zijn. Nu vond ik dat achteraf terug in de algmene voorwaarden, dus wat nou klacht? Mijn klacht is dat jullie dat niet duidelijk communiceren: in geen enkele mail, niet op http://www.mediamarkt.nl/mcs/shop/powerservice.html en alleen pas in de leveringsvoorwaarden.
3. Verpakkingsmateriaal werd nadrukkelijk niet meegenomen. Vervoerder gaf aan: als het apparaat retour moet in originele verpakking, heb je de verpakking nodig. Anders is eventuele schade voor jou. Terwijl er staat bij bij de service Witgoed Extra: ’retour nemen verpakkingsmateriaal’
4. De vervoerder was totaal niet bekend met punt ’Korte demonstratie en uitleg’ van Witgoed Extra. ”Hoe moet ik nou weten hoe dat apparaat werkt? We vervoeren honderd verschillende!”

Submitted by Thomas Lapperre

Afbeelding_491

Share