Rode kaart voor de beleggers van ASR.

Auteur Bezoeker. Vastgelegd in ASR-verzekeringen  |  
TOP del.icio.us digg

In 1997 sloten we een kapitaalsverzekering bij Stad Rotterdam Verzekeringen af dat later opging in ASR/FORTIS.De belegde waarde is de afgelopen 2 jaar met ruim 55% gedaald van 11.00 naar een schamele 6.000.Mijn vrouw spaart op jaarbasis bij deze verzekering 865 euro en heeft dus na 13 jaar sparen een lager bedrag dan haar inleg!Hierbij komt nog dat de ASR jaarlijks kosten durft te rekenen voor administratie- en adviseurskosten(?).Deze adiviseur heb nog nooit gezien!Dus wel vet geld vragen voor slecht geleverde produkten en w.s vangen de heren directie en beleggers ook nog vette bonussen boven hun al riante salaris! Oplichters zijn het!!!Heeft u ook deze ervaring laat het me weten: jwvdplas@gmail.nl.

Share