Plannen miljardenbezuinigingen? 1 April !!

Auteur Bezoeker. Vastgelegd in Overheid  |  
TOP del.icio.us digg

De plannen voor miljardenbezuinigingen zijn bekend. Het gaat over Woningmarkt, Minimumloon, Basisbeurs, Zorg, WW, Nationale politie, Defensie, Kindregelingen, Asiel, Klimaatuitgaven, Innovatie en Ontwikkelingssamenwerking.

Hahahaha, het zal toch geen 1 april grap zijn? Laat me toch niet lachen. Het gaat allemaal over de ruggen van de zielige burger. Je denkt toch niet dat wij gaan betalen voor wat die financiële jongens en de overheid hebben verkloot! Ik verwacht daarom heel veel rode kaarten over al deze onderwerpen. Laat maar komen, wij stemmen er wel op!

Eén hele belangrijke post ontbreekt echter in het rijtje: Het ambtenaren apparaat! Logisch want de ambtenaren hebben het rijtje zelf gemaakt en die zetten natuurlijk niet hun eigen baan op de tocht! Walgelijk, hier komt vast een volksopstand van.

Rode kaart voor de ambtelijke commissies! En nou opzouten.

Share