Bel me niet register (of wel?)

Auteur Bezoeker. Vastgelegd in bel me niet register, Overheidsinstellingen  |  
TOP del.icio.us digg

Ik baal echt van het bel-me-niet-register. Ik heb me daar in laten noteren maar nog steeds krijg ik telefoontjes van bedrijven die me iets willen verkopen.
Af te meten naar het aantal klachten dat binnen komt, zijn er veel meer mensen die zich hier aan ergeren. Het blijkt dat callcenters het register massaal negeren.

Sterker nog…. Ik denk dat het gewoon een marketing truc is en dat bedrijven gewoon die database kunnen kopen. Geef mij maar alle mensen die niet gebeld willen worden over verzekeringen. Die zijn al heel lang niet benaderd dus daar valt best wat te verkopen. Wat kost zo’n lijst?
Rode kaart voor het Bel-me-niet-register, het register dat niet werkt!

Share