PvdA, hou er maar mee op!

Auteur Bezoeker. Vastgelegd in PvdA  |  
TOP del.icio.us digg

Astrotv, Zesde zintuig, Char, Ogelvy…. Eat your heart out!!!!
Op 8 maart meldde ik al via een rode kaart over IJsland dat Wouter Bos het speelveld had verlaten. Pas op 12 maart was dit nieuws voor de rest van de wereld.
Meer tijd voor zijn partner en zijn kinderen. Het enige motief waarop ik geen kritiek wil/kan hebben. Maar of meespeelt dat zijn mismanagement als minister van Financiƫn binnenkort zal blijken (ABN-AMRO) weet niemand. Voor het salaris hoef je ook niet te blijven. (De Balkenendenorm is vooral een probleem doordat ministers te weinig verdienen).

Hoe nu verder? Job Cohen, het reeds gedeeltelijk spontaan gemummificeerde boegbeeld van Amsterdam gaat de kar trekken. Rijk geworden door de handel in thee en voorzien hoogleraar aan de faculteit voor pappen en nathouden. Dat is blijkbaar wat de PvdA wil uitstralen.
Dat vermoeden had ik al toe Jeltje van Nieuwenhoven tot lijsttrekker in Den Haag werd gebombardeerd.
Best mens verder, maar evident na duizend jaar wachten uit de Friese klei getrokken. Een belediging van de echte Hagenees die in haar niets terugvindt van wat de stad eens was.
En verder (niet tenslotte, want ik kan nog uren doorgaan) Mariƫtte Hamer. Fervent tegenstander van het begrip intonatie. Voorzien van stylist met hond en roodwitte stok. Zij fungeert vooral als bezemwagen. Moet altijd de rotzooi van belangrijkere partijgenoten opruimen/rechtpraten.

Als de PvdA niets beters heeft dan voornoemde creme de la creme moeten ze er maar mee ophouden. Zo niet spontaan, dan maar met een rode kaart.

Share