Balkenende norm is jaloezie norm

Auteur Bezoeker. Vastgelegd in Algemene Zaken  |  
TOP del.icio.us digg

Nu eens een heel ander geluid!

Waarom schreeuwen al die mensen die tegen het meer verdienen dan Balkenende zijn zo hard? Dat komt omdat ze jaloers zijn. Ze willen zelf ook wel zoveel verdienen maar kunnen dat niet omdat ze niet goed genoeg zijn in hun vak. De mensen die meer verdienen hoor je er niet over dus veel problemen geeft het hen niet. Mijn mening is dat je daar moet gaan werken waar je het meeste kan verdienen, gewoon de markt van vraag en aanbod. Dus geen plafond!
Maar waarom het Balkenende salaris als norm kiezen? Hij is de baas van het land dus hoger kan niet zal de redenatie zijn. Dat is natuurlijk onzin want als het salaris van de premier hoger zou zijn dan zou dat andere betere leiders aantrekken. Maar kijk eens waar we nu mee zitten. Ja, de Balkenende norm is een middelmatige norm. Ik zou zeggen gooi die grens er af en laat de beste boven komen drijven.

Rode kaart voor al die klagende slappelingen die zelf geen ballen hebben om er iets van te maken en dus gaan afgeven op anderen die wel succes hebben.

Share