De Anti Km heffing actie

Auteur Bezoeker. Vastgelegd in Overheid, Verkeer en Waterstaat  |  
TOP del.icio.us digg

Einde van een vrij Nederland en Jan Modaal.

Minister Eurlings is van plan de km heffing in te voeren. Volgens hem gaat 70 procent van de Nederlanders er op vooruit. Natuurlijk!! Er wordt een belasting technische verandering ingevoerd. En de Nederlanders gaan er op vooruit? Dat betekent dan dat de belasting minder inkomsten krijgt. Geloof dat dus maar niet. Nee hier komen een aantal feiten zoals het voor de gemiddelde Nederlander zal gaan.

Dus niet voor diegene die meer dan 40000 euro per jaar verdient (Die mag nu ophouden met lezen. U gaat er nl. wel op vooruit.) Zoals altijd natuurlijk. Zie ook Hypotheek aftrek.

Vanaf 2011 krijgt iedereen een kastje in de auto met GPS. Die registreert van u elke seconde dat u rijdt, waar u rijdt, en hoeveel u rijdt.

U gaat straks ongeveer 6,7 cent per km betalen. Van woonerf tot snelweg.
Dan komt wel uw wegenbelasting te vervallen . En de bpm.

Dat betekent: Als u nu een auto rijdt met een gewicht van 1000 kilo en u rijdt gemiddeld 15000 kilometer per jaar dan betaalt u nu ongeveer 380 euro per jaar aan wegenbelasting.

In de nieuwe situatie betaalt u geen wegenbelasting, maar 6,7 cent per gereden kilometer.Dat is: 15000 x 6,7 cent is 1005 euro per jaar.

1005 euro – 380 euro is dus 625 euro wat u per jaar meer zal moeten betalen als u ongeveer 15000 km per jaar rijdt en dat is ongeveer het gemiddelde aantal kilometers wat men rijdt per jaar.

Wel gaat de bpm van de auto af. Dat scheelt natuurlijk heeeeel veel geld.Ja inderdaad, als u een auto kan betalen van 40000 of meer .

Bijvoorbeeld:U koopt een porche 911 carrera voor de prijs van maar 119.250,00. Daar gaat dan 40 procent bpm van af. Dat is 47700,=
U betaald dus maar 71550,=

Dat is toch snel verdiend die 47700 korting. Geweldig toch?

Helaas kan 90 procent van de Nederlanders geen auto kopen van 71550,=

De gemiddelde werkende Nederlander rijdt een tweedehands auto van 5000,- euro.
Daar zit natuurlijk weinig of geen bpm meer op, dus die word niet goedkoper.

Wie wordt er dus beter van de kilometer heffing? De bedenkers en de fabriekanten van de kastjes. O ja. En de staatskas natuurlijk. U bent nl 24 uur per dag te volgen, waar u bent. Maar ook hoe snel u rijdt. Dus rijdt u te snel, dan heeft u binnen 2 weken de boete in de bus.

Zeg nee tegen de nieuwe plannen van de regering voor de kilometerheffing en rekening rijden. wordt lid van deze hyve en teken de petitie!

http://www.kilometerheffing-nee.nl/digitale_steunbetuiging.php

Als je dit niet ondertekent, zul je via GPS door de staat te volgen zijn en tevens ook de staatskas nog meer spekken. Trajectcontrole op iedere meter weg in Nederland, zie je het al voor je? BIG BROTHER IS WATCHING YOU!!!

Voorkom een zinloze verspilling van onze belastingcenten aan projecten die toch gedoemd zijn. Neem een betuwelijn, de Noord Zuid lijn en ga zo maar door.

Door lid te worden van deze hyve maakt u kenbaar dat u het er niet mee eens bent. Als de regering geen referendum houdt, houden we er zelf wel een.

Nodig A.U.B. je vrienden uit voor deze hyve,want dit mag nooit gebeuren, waar het CDA nu mee bezig is!
We zijn toch (nog )een democratie??????

Uitnodigingen naar vrienden zijn daarom meer dan welkom. Zie hiervoor onderstaande instructies.

klik op onderstaande link:
http://deantikmheffing.hyves.nl/invite
Klik vervolgens je eerste vriend in de lijst aan en hou daarna pijltjestoets ‘omlaag’ in.
Dan gaat het vanzelf 🙂
Daarna niet vergeten op de knop “verstuur” te klikken.
Probeer maar

Dit is echt niet normaal,

Wij zijn nu in opstand.
We willen dat de kilometer heffing nooit wordt ingevoerd ! Doe je ook mee met de opstand?,
Nodig zoveel vrienden uit als je kunt! Want dit is toch niet normaal??

Door lid te worden van deze hyve plaats je een electronische handtekening, hoe meer leden hoe beter. Zo laten we zien dat we tegen de kilometer heffing zijn; klik op de bovenstaande (blauwe) link om al je vrienden uit te nodigen om lid te worden, hoe meer leden hoe beter!!
Dit zou een van de allergrootste hyves moeten worden die er bestaat. Het zou mooi zijn als de helft van Nederland binnen 1 jaar lid zou worden van deze hyve zodat we de petitie aan de minister op tijd kunnen aanbieden.

Share